Spotlight
Now Reading
Boer Zoekt Vrouw: Geile Geert met zijn grijpgrage handjes
0

Boer Zoekt Vrouw: Geile Geert met zijn grijpgrage handjes

by Gabriella van Rosmalenjanuari 27, 2015

Op de bank geef ik mezelf de ene facepalm na de andere. Hoe kan het dat de vrouwen van Boer Geert zijn seksistische gedrag zomaar goedkeuren?

Voordat de dames de boerderij van Geert betraden, was het al duidelijk waarom hij een vrouw nodig had. Geert was namelijk geen ‘huishoudmannetje’ en hij kon ook niet koken. Aan de geschokte blik van Yvon te zien, besefte ze ineens dat Geert niet opzoek was naar de liefde van zijn leven, maar naar een goedkope huishoudster waarmee hij ook het washok in kon duiken.

Toen hij vervolgens ook nog zei dat ‘vroeger de puntjes stonden en nu de puntjes hingen’, had Yvon de neiging in een hoekje te gaan zitten om zichzelf huilend in slaap te wiegen.

Grijpgrage Geert

Geert zoent tijdens het aardappelschillen | Foto: screenshot uitzending Boer Zoekt Vrouw

Geert zoent tijdens het aardappelschillen | Foto: screenshot uitzending Boer Zoekt Vrouw

Dat boer Geert handtastelijk is, hebben we al in de eerdere afleveringen kunnen zien. Maar dat zijn geiligheid zo erg zou zijn, had niemand kunnen voorspellen. Mary was koud op de boerderij of zij voelde de tong van Geert al tegen haar huig tikken. Daarna werd zij nog een keer flink te grazen genomen tijdens het aardappelschillen. Ook bij het uitzoeken van een tafelkleed was zij alles behalve veilig.

Geert zat er niet alleen qua grijpgrage handjes flink naast, ook zijn opmerkingen naar de dames toe waren van een bedenkelijk niveau. Wie zegt er nou tegen zijn eerste date dat zij ‘even met haar dikke kont aan de kant moet’?

‘Daar zit ‘ie!’

De dames van de Texelse boer Jan waren allemaal op van de zenuwen. Marieke, de donkere schone, kreeg nauwelijks de ene voet voor de andere en brak hierdoor bij het uitstappen bijna haar nek. Toen ze vervolgens aanbelden en door het raampje naar binnen keken, brulde Rianne dolenthousiast: ‘daar zit ‘ie!’. Precies op dezelfde toon als de bezoekers van Blijdorp, die eindelijk Bokito tussen het struikgewas hebben ontdekt.

Dat de hormonen van de dames alle kanten opgeschoten, was ook te merken aan het onafgebroken gegiechel. Welk shot er ook uitgezonden werd, elke keer hoorde je wel een stel grinnikende schapen op de achtergrond. En dat waren echt niet de dieren die Jan in zijn stal heeft staan.

Voor de rust ga je naar Bertie

Op de boerderij van Bertie was geen gegiechel te horen. Sterker nog, daar hoorde je helemaal niets. Een van de drie dames, Katherina, probeerde af en toe het gesprek op gang te houden, maar al snel was het getik van de regen het enige wat je hoorde.

Boerin Bertie bleek naast geen gezellige prater, ook niet echt een goede gastvrouw te zijn. Rond etenstijd kwam ze erachter dat er voor die avond nog niets op het menu stond. Eindstand was dat zelfbenoemd groepsleidster Katherina het boodschappenlijstje opdreunde en dat Bertie met een peen-en-uiengezicht naar de plaatselijke buurtsuper werd gestuurd.

Boer Theo en Boer Tom – verfrissend normaal

De eerste ontmoetingen bij Boer Theo en Boer Tom waren verfrissend normaal. Alhoewel melkveehouder Theo in het begin de support van zijn zus nodig had, kon hij het vrij snel daarna alleen af. Het enige waar hij last van had, was een dame die zichzelf meteen al in de slachtofferrol plaatste. Sandra was nog niet binnen of ze voelde zich al buitengesloten.

Bij Boer Tom was alles pais en vree. De dames waren knap, Tom uiterst charmant en aan het einde van de avond flikkerden de kaarsjes gezellig op tafel. Er werd vrolijk gekeuveld en plannen voor het krijgen van kinderen werden gesmeed. Hoe het ook loopt bij boer Tom, er komt in ieder geval een blonde baby!

Waarom je volgende week moet kijken

Na een kleine dip van vorige week (er keken maar een schamele 4, 1 miljoen kijkers) was Boer Zoekt Vrouw deze aflevering (met 4,2 miljoen kijkers) weer een stuk succesvoller. Volgende week moet je een van deze miljoenen mensen zijn, omdat je dan kan zien wie de boeren als eerste hun erf af bonjouren.

Daarnaast moeten we natuurlijk Geile Geert in de gaten houden. De kans is groot (hoop ik tenminste) dat een van de dames de komende weken met een flinke vaart haar vuist tegen de neus van Geert parkeert.

In de glazen bol zie ik..

Dat Tom langzaam zijn hart verliest aan de vrolijke Lotte. Het vierentwintig jarige meisje met de mooie krullen lijkt door haar jonge leeftijd de underdog, maar Tom begint steeds harder te kwijlen als hij naar haar kijkt.

Wat is jouw voorspelling?

What's your reaction?
Eens
100%
Oneens
0%
Neutraal
0%
About The Author
Gabriella van Rosmalen
Tekstschrijver en blogger, zeer geïnteresseerd in SEO en contentmarketing, trotse baas van een Golden Retriever met de naam Toeter en stiekem verslaafd aan paprika chips.

Leave a Response