Now Reading
Top 5: Film kijken op een originele locatie!
1

Top 5: Film kijken op een originele locatie!

by Nick Keijzerapril 8, 2016

Kijk je ontzettend graag films, maar ben je de bioscoop ook weleens zat? Dan is hier de ideale oplossing! Films worden namelijk niet alleen  in de bioscoop vertoond, maar ook op andere originele locaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een film bekijken op het strand na zonsondergang? Of je eigen mobiele mini-bioscoop voor de deur? Hierbij een top 5 van toffe locaties.

filmcontainerFilmcontainer

De filmcontainer is een bioscoop annex mini-theater dat is gebouwd in een zeecontainer.
De container heeft van buiten nog een robuuste uitstraling, maar is van binnen één en al luxe. De filmcontainer biedt plaats aan 15 personen die lekker languit en ongestoord film kunnen kijken in een privé-bioscoop. Daarnaast is de container uitgerust met airco, verwarming, beamer, projectiescherm en cinemaset.

De filmcontainer kan bijna overal geplaatst worden en is breed inzetbaar. Zo wordt de container op festivals en evenementen ingezet, maar je kunt hem ook zelf huren. Leuk voor een relaxte filmavond met je vrienden!

Films with a viewFilms with a View – Summer Screenings

Vanaf mei worden er weer ‘Films with a View- Summer Screenings’ georganiseerd. Dit terugkerende evenement is een groot succes. Je bekijkt de leukste films voor 5 euro entree met de skyline van Amsterdam op de achtergrond. Dit keer wordt het filmevenement gehouden aan de waterkant bij café/restaurant/urban beach Pllek in Amsterdam-Noord. Deze beach-editie vindt iedere dinsdagavond plaats vanaf mei tot en met september (2016).

De films beginnen al een kwartier na zonsondergang, dus zorg dat je op tijd bent!

Beach Bios

beachbios bingElke zomermaand, op de laatste zaterdagavond van de maand, vindt er bij Beachclub Bing in Hoek van Holland een strandbioscoop plaats. Film kijken op het strand met een scherm van negen meter breed en vijf meter hoog. Een heerlijk filmavondje met de zee op de achtergrond, wie wilt dit nou niet? Kampvuur op het strand, drankje in je hand en de voetjes in het zand. En het mooiste komt nog: gratis toegang en gratis parkeren!

Rooftop Movie Nights

Rooftop movie nightsDe Rooftop Movie Nights worden in Amsterdam georganiseerd op verschillende locaties. Momenteel vinden de avonden plaats bovenop het Ramadahotel met een adembenemend uitzicht over Amsterdam. De avonden beginnen om 21:30, de locatie is open om 21:00 uur en de entree is 10 euro. Kijk de leukste films op een prachtige locatie , geniet van een heerlijk hapje en drankje en laat je betoveren door het prachtige uitzicht.

CineMekka

cinemekkaEen avond film kijken op een nieuwe manier, dát is CineMekka. Niet vanuit je luie stoel film kijken, maar vanuit een strandstoeltje in een oude kathedraal. Deze avonden vinden plaats in de Metaal Kathedraal in Utrecht, een verzamelplaats voor creatievelingen. Na een winterstop vindt de eerste filmavond plaats op 12 mei. Voorafgaand aan de filmavond kan op Facebook gestemd worden op een film. De film met de meeste stemmen wordt afgespeeld. Om 20:00 uur start de film en voor vijf euro entree kun je lekker relaxed, genietend van popcorn, kijken naar de film.

Leuke bijkomstigheid, voorafgaand aan de film is er ook nog de mogelijkheid om een hapje te eten. Dit diner is naar het idee van ‘bring & share’ . Iedereen neemt zijn of haar favoriete gerecht mee waardoor je een divers menu van salades tot taarten krijgt.

What's your reaction?
Eens
0%
Oneens
0%
Neutraal
0%
About The Author
Nick Keijzer
Delft. 1985. Schrijven. Passie. Theater. Reizen. Boeken. Liedjes. Nieuwsgierig. Blogs schrijven voor onder meer: Klik Proces Klik Proces Sollicitatiehulp Jobbird ManMag Doei.
1 Comments

Leave a Response