Spotlight
Now Reading
Boer Zoekt Vrouw: Tom ontmoet Stoffel en Geile Geert is dolgelukkig
4

Boer Zoekt Vrouw: Tom ontmoet Stoffel en Geile Geert is dolgelukkig

by Gabriella van Rosmalenmaart 10, 2015

Wisten jullie dat vrouwen in Nederland over verrassend veel intuïtie beschikken? Letterlijk alle dames die tot nu toe bij Boer Zoekt Vrouw zijn weggestuurd zeggen dat ze het zagen aankomen.

Ook Ada kwam gisteren met deze wijsheid op de proppen. Na een hoop geproefd, gevoeld en geroken te hebben, was Geert eindelijk tot de conclusie gekomen dat Hetty in alle opzichten het lekkerst was. Terwijl Ada nietsvermoedend in haar dagboekje aan het schrijven was, stortte Geile Geert zich bovenop Hetty om haar de liefde te verklaren. De laatstgenoemde verzoop bijna in de stortvloed aan romantische woorden en speeksel en kon niets anders doen dan zich aan de boer vastklampen.

Bertie kiest op z’n Berties

Hoe anders was het op het Zeeuwse platteland. Ook tijdens het keuzemoment werd weer pijnlijk duidelijk dat er werkelijk geen greintje romantiek in Bertie zit. Er kon geen lief woordje, kusje of lachje vanaf toen de boerin vroeg of Esther met haar mee op citytrip wilde. Er werd na de ontknoping niet eens geknuffeld!

Katherine wist na afloop niet hoe snel ze haar koffers moest pakken. Yvon had nog net tijd om haar gebruikelijke afscheidspraatje op de rand van het bed te houden, voordat de donkerharige dame het erf afscheurde. Ze keek alsof ze ternauwernood aan een catastrofale ramp was ontsnapt.

Stoffel, de held van Boer Zoekt Vrouw

Gelukkig wordt het gebrek aan gevoel bij Bertie ruimschoots goed gemaakt door de bijna aanstekelijke verliefdheid van Tom. De knappe boer, die vorige week voor Rimke koos, kust nog net niet de grond waar ze op loopt. De liefde spat er werkelijk van af!

Dit werd ook duidelijk toen hij op audiëntie ging bij zijn schoonvader, een gezellige Friese boer die luistert naar de geweldige naam Stoffel. Alleen daarom al zou ik hem graag uit willen roepen tot held van Boer Zoekt Vrouw 2015. Maar ook het feit dat Tom als cadeautje een kitten had meegenomen en de man werkelijk geen spier vertrok, draagt daar zeker aan bij. Ik denk dat mijn vader iets minder blij zou kijken als hij een kitten van zijn schoonzoon kreeg.

Jan is geen kattenmens

Boer Jan houdt niet van katten | Foto: Upcoming

Boer Jan houdt niet van katten | Foto: Upcoming

Ook boer Jan kwam gisteren in aanraking met katten. De vrouw van zijn dromen, Rianne, bleek over maar liefst vier exemplaren te beschikken. Aan alle gadgets te zien, beschouwt zij ze meer als haar kinderen dan als gewoon huisdieren. Ze maakt zelfs gebruik van een soort babyfoon met camera om ze ook tijdens haar afwezigheid in de gaten te kunnen houden.

Dat Jan geen kattenmens is, werd al snel duidelijk. Hij ontdekte namelijk gisteren voor het eerst dat een kat snorharen heeft, hij merkte al vrij snel op dat ze wel erg verharen en aan het einde van de kennismaking leek het alsof hij de grootste poes wel iets aan kon doen. Moet Rianne straks kiezen tussen haar katten en haar man?

Waarom je volgende week moet kijken

Volgende week gaan alle boeren zoenen! Ja, echt! Zelfs de grootste ijskonijnen ontdooien als zij eenmaal op citytrip zijn met de potentiële vrouw van hun dromen. Theo wisselt een stiekeme zoen uit met zijn Nancy, Bertie drukt een vluchtige kus op de lippen van Esther, Tom maakt romantische selfies met Rimke, Jan praat over kinderen met Rianne en Geert ligt te rollebollen in het zand met Hetty.

Ik hoor de huwelijksklokken nu al klingelen!

What's your reaction?
Eens
100%
Oneens
0%
Neutraal
0%
About The Author
Gabriella van Rosmalen
Tekstschrijver en blogger, zeer geïnteresseerd in SEO en contentmarketing, trotse baas van een Golden Retriever met de naam Toeter en stiekem verslaafd aan paprika chips.
4 Comments
 • Emma
  maart 12, 2015 at 9:57 am

  Ik kan echt niet wachten tot BZV is afgelopen. Ik vind je blogs leuk om te lezen hoor, maar ik heb echt he-le-maal niks met het programma

 • maart 12, 2015 at 12:35 pm

  Gabriella,

  Die katten van Rianne zijn behoorlijk indrukwekkend: ik heb een labrador die ongeveer net zo groot is (maar hij heeft gelukkig wel minder haar).

  En @Emma, je hoeft er toch niet naar te kijken als je het niks vindt?

  • Emma
   maart 13, 2015 at 9:19 am

   @Nicky, doe ik ook niet. Ik doel niet op het programma, ik doel op de hoeveelheid BZV blogs op Redseats. Soms lees ik de blogs over BZV hier door, en ze lezen leuk weg en het zorgt natuurlijk voor content, maar ik zie liever de filmrecensies, lijstjes en andere blogs.

 • maart 13, 2015 at 8:52 am

  Bedankt voor het compliment Emma! Alhoewel ik groot fan ben, vind ik zelf ook wel dat ze er eens een punt aan mogen breien. De KRO rekt het allemaal wel erg op.

  Nicky, dat klopt! Het zijn echt enorme beesten. Ik zou er zelf niet aan moeten denken, maar Rianne lijkt er (meer dan) dolgelukkig mee.

Leave a Response