Now Reading
Boer Zoekt Vrouw: Lieve Tom, Theo, Jan, Geert en Bertie
0

Boer Zoekt Vrouw: Lieve Tom, Theo, Jan, Geert en Bertie

by Gabriella van Rosmalenmaart 24, 2015

Het zit erop voor jullie. Geert mag terug naar de anonimiteit van Groningen, Bertie mag weer genieten van de Zeeuwse stilte en Tom kan zich weer verschuilen tussen de tulpen.

Wat een seizoen! Ik kan me niet heugen dat een reeks van Boer Zoekt Vrouw ooit zo heftig is geweest. Jullie verschenen wekelijks in de roddelbladen en er ging geen aflevering van RTL Boulevard voorbij zonder dat een van de boeren besproken werd.

KRO, ga je schamen

Gelukkig hebben we het allemaal overleefd. Het was namelijk niet alleen voor jullie afzien, ook van de trouwe Boer Zoekt Vrouw-kijker werd heel wat gevraagd. We hebben ons door uren (en uren en uren!) aan beelden van de omgeving moeten werken alvorens we ook maar een boer te zien kregen. De KRO heeft het rekken van een aflevering naar een compleet nieuw niveau getild!

En we hebben nog meer vreemde kanten van deze zender gezien. Zo werd er gisteren flink uitgehaald naar ‘de media’. Die waren zo gemeen geweest over Geile Geert (sorry daarvoor!). Hoe kwamen ze er nou bij dat die man hitsig was? Helaas heeft de KRO niet erg kritisch naar zichzelf gekeken. Al tijdens de eerste aflevering van Boer Zoekt Vrouw werd de Groninger neergezet als een losgeslagen bejaarde en was zijn bijnaam geboren. In de afleveringen die volgden werd het voelen, ruiken en proeven van de boer nog eens extra in beeld gebracht. Geert, het spijt me heel erg, maar je had ondertussen meer weg van een op hol geslagen Duracell-konijn dan van een man op leeftijd die op zoek was naar de liefde.

Bertie straalt heel Rotterdam warm

Maar goed, laten we het positief houden vandaag. We hebben immers ook volop genoten! Van de ongelooflijk gezellige sfeer bij Bertie bijvoorbeeld. Gisteren werd duidelijk dat het voor jou echt enorm afzien was. De spanning was om te snijden en de stiltes waren ondragelijk. Het leukste vind ik dan ook dat juist jij een van de twee boeren bent die uiteindelijk de liefde heeft gevonden! Je straalde zo erg dat je heel Rotterdam een jaar lang van gratis stroom had kunnen voorzien.

Nietig druifje

Jan, dat was bij jou niet anders. Je hebt zelfs al een lijstje met toekomstige kindernamen in je telefoon staan. Mag ik je alleen nog een tip meegeven? Laat je vrouw nooit achter je staan als je zelf iets kleiner bent. Nu leek je helemaal een nietig druifje in vergelijking met de mooie Rianne. Nog even en ze zet haar handtas op je hoofd om je als bijzettafeltje te gebruiken.

Tinkerbel en sterrenstof

Met Theo, Tom en Geert heb ik een beetje medelijden. Jullie lijken de liefde niet te hebben gevonden. Al vond ik het bij jou wel erg vaag, Tom! Je bent verliefd, het is heel erg gezellig en je vindt Rimke ook bijzonder knap, maar toch mis je iets. Wat zoek je dan nog meer? Tinkerbel die langs vliegt om wolkjes sterrenstof te strooien? Ik ben bang dat dat er niet in zit, hoor. Theo, jij moet gewoon wat harder je best doen. Nancy is hartstikke gek op je, maar een vrouw heeft iets meer nodig dan een simpel sms’je. En Geert, het spijt me heel erg, maar ik denk niet dat Hetty echt voor jou gaat. Deze vrolijke vrouw is langzaam veranderd in een onwaarschijnlijke zuurpruim die niet van Duracell-konijntjes houdt.

Lieve boeren, ik heb weer genoten!

Veel liefs,

Gabriëlla

Ik wil alle bezoekers van Redseats bedanken voor de leuke commentaren die ik heb mogen ontvangen! 

What's your reaction?
Eens
80%
Oneens
20%
Neutraal
0%
About The Author
Gabriella van Rosmalen
Tekstschrijver en blogger, zeer geïnteresseerd in SEO en contentmarketing, trotse baas van een Golden Retriever met de naam Toeter en stiekem verslaafd aan paprika chips.

Leave a Response