Now Reading
Boer Zoekt Vrouw: Geile Geert? Geile Theo!
0

Boer Zoekt Vrouw: Geile Geert? Geile Theo!

by Gabriella van Rosmalenfebruari 23, 2015

Boer Zoekt Vrouw ging gisteren over vrouwen met het betere spuitwerk, het te grazen nemen van Nancy en zoenen tijdens het kaasfonduen. Als de KRO niet oppast, wordt BZV straks alleen nog maar na middernacht uitgezonden.

Ik weet het niet meer met die boeren. In eerste instantie hadden we alleen te maken met de grapjes van Geile Geert. Die man grijpt namelijk elk zelfstandig naamwoord aan om er wat seksueels van te maken. Zelfs toen Hetty gisteren de gevulde eieren maakte, kon Geert het niet laten om een opmerking te maken over vrouwen en spuitwerk.

Na Geert kwam Jan. Vorige week lagen zijn dames uren plat van het lachen door de worst van de boer. Persoonlijk vind ik dat redelijk puberaal gedrag, maar omdat die vrouwen onder hoogspanning staan (al die vlinders werken natuurlijk op je hormonen), kan ik ze het nog wel vergeven.

Boer Theo is gek geworden

Boer Theo | Foto: KRO

Boer Theo | Foto: KRO

Als ook Theo, mijn onschuldige, verlegen Theo, ondeugend gaat doen, dan is het einde zoek! Nancy had een muis gezien in de woonkamer en stond erop dat Theo hem zou elimineren. Hij zag direct zijn kans schoon om zijn mannelijkheid te tonen en zei:’ Ik ga eerst de muis te grazen nemen en daarna waarschijnlijk jou.’

Ik geef jullie even een minuutje om dit in stilte te verwerken.

Het was sowieso een rare avond bij de Noord-Hollandse boer. Nadat Ria in tranen de boerderij had verlaten, hield ook Theo het niet droog. Hij kroop nog net niet huilend op schoot bij Yvon, die zichtbaar niet meer wist hoe ze deze ellende recht kon breien. Ik ben bang dat onze mompelende boer straks gewoon weer in zijn uppie op de bank zit.

Shocking: Bertie kan lachen

Bij Bertie zagen we een ongewoon beeld. Ze lachte. Ja, echt! In de honderden minuten Boer Zoekt Vrouw die tot nu toe zijn uitgezonden, lachte ze gisteren voor het eerst!

Omdat niemand de stilte op de boerderij nog langer aan kon, nodigde Bertie een paar van haar vriendinnen uit. Tijdens een avondje Oudhollands kaasfonduen werd er eindelijk gepraat, gelachen en gezoend.

Jep, gezoend. Ik kende de regel niet, maar het schijnt dat als je broodje van je prikker valt, je een van je buren moet zoenen. Esther liet zich dat geen twee keer zeggen en zoende Bertie meteen vol op haar mond. Het scheelde niet veel of Katherine had als reactie hierop haar prikker tussen de ogen van haar concurrente gemikt.

Geile Geert | Foto: Maurice van Berkel @Mvan_berkel

Geile Geert | Foto: Maurice van Berkel @Mvan_berkel

Geile Geert en zijn hitsige vrouwen

Dat Groningse Geert last heeft van opvliegend testosteron zagen we de afgelopen weken volop. Elke aflevering betaste, ‘besnoof’ of zoende hij wel een vrouw. De dames deden elke keer alsof Geert de boosdoener was, maar gisteren vielen ze door de mand!

Tot twee keer toe zagen we namelijk dat zowel Hetty als Ada om een kusje smeekten. Geert, die er geen problemen mee heeft om twee vrouwen tevreden te houden, glimlachte op een gegeven moment zo hard dat ik bang was dat zijn gezicht in tweeën zou splijten.

Het einde is inzicht

Alhoewel de laatst aflevering van Boer Zoekt Vrouw pas op 22 maart wordt uitgezonden, hebben de meeste boeren hun keuze wel gemaakt.

Boer Theo heeft nog maar een vrouw over waardoor het kiezen natuurlijk een beetje lastig wordt. Bertie lijkt een lichte voorkeur voor Esther te hebben. De stille Willie van het seizoen vindt Katherine toch iets te amicaal. Boer Jan gaf gisteren aan dat hij bij Rianne een klik voelt en bij Marieke een vonk. Wat zoveel wilt zeggen als: met Rianne gaat hij winkelen en Marieke sleurt hij mee de hooischuur in.

Tom en Geert zeiden allebei dat er een vrouw is waar ze meer voor voelen, maar daarvan weten we nog niet wie het is.

Waarom je volgende week moet kijken

Volgende week hakt boer Jan de knoop door. Gaat hij voor de boomlange Rianne, die al begint te kwijlen als ze de Texelaar ziet, of kiest hij toch voor donkerharige Marieke?

Ook Nancy maakt volgende week haar keuze. Deze week leek ze totaal niet overtuigd van haar zaak, dus ik vrees voor het liefdesleven van Theo.

In mijn glazen bol zie ik..

Dat boer Tom zijn hart verliest aan de knippende Rimke. Hij twijfelt nog even of een boekhoudster (Leonie) niet makkelijker is, maar uiteindelijk ziet hij in dat een kapster in huis ook veel voordelen heeft.

Ben jij er al uit? Welke boer(in) vindt de vrouw van zijn/haar dromen?

What's your reaction?
Eens
100%
Oneens
0%
Neutraal
0%
About The Author
Gabriella van Rosmalen
Tekstschrijver en blogger, zeer geïnteresseerd in SEO en contentmarketing, trotse baas van een Golden Retriever met de naam Toeter en stiekem verslaafd aan paprika chips.

Leave a Response