Now Reading
Hoe overleef je een slechte horrorfilm?
0

Hoe overleef je een slechte horrorfilm?

by angeliquebseptember 23, 2014

Shit happens en dus zou het zomaar kunnen dat je ineens een intens slechte horrorfilm aan het kijken bent en dat is natuurlijk pas echt horror. Hoe overleef je een slechte horrorfilm?

1. Who’s next?

Het is natuurlijk de enige vraag van belang als het gaat om horror: who’s next? Het werkt net als een voetbalpoule. Gewoon allemaal even inzetten op de volgende die vakkundig (en vaak voorzien van dramatisch slechte special effects) om zeep geholpen wordt. Je maakt grote kans om deze ultieme troostprijs te winnen door veelvuldig in te zetten op mensen die 1. sex hebben 2. de telefoon opnemen en natuurlijk 3. de deur open doen.

2. Geen sex!

Just kidding! Je gaat alleen dood door het hebben van sex IN de film en niet door het hebben van sex TIJDENS de film. Go ahead! (Vergeet de condooms niet, anders wordt het wellicht alsnog horror.) Het kan met een beetje geluk 30 minuten slechte film schelen. Ik ben een optimistisch ingesteld vrouwmens. Het overduidelijke risico van deze survival-methode: het zou zomaar kunnen dat 30 minuten slechte film worden ingewisseld voor 30 minuten slechte sex. Geheel op eigen risico.

3. Humor

Humor is het beste medicijn tegen alles. Punt. Zo concludeerde ik na het zien van The Victim dat ik gelukkig maar de helft had gezien. Het is handig om te weten dat ik de week daarvoor werd aangereden en met een meer dan stevig blauw oog… 90 minuten en de Texas Chainsaw Massacre verder concludeerde ik duidelijk iets verkeerd gedaan te hebben. Ik had alleen maar ruzie gehad met een auto en zag er een stuk minder verleidelijk uit dan de chick die 90 minuten lang ruzie had gehad met een gek met een kettingzaag.

4. Powernap! Time-management! Bloggen!

Hard gewerkt en onwijs moe? Powernap! Stiekem helemaal geen tijd om een slechte film te kijken? Werk ondertussen even de e-mail weg. Time-management noemen ze dat. Je kunt tijdens de film natuurlijk ook een geniale review schrijven voor RedSeats. Heel soms (en stiekem vaker dan soms) zijn de reviews beter dan de films. Je kunt je hier aanmelden als blogger.

5. Zet hem uit.

Zet hem uit. Punt. Het leven is te kort voor slechte films.

What's your reaction?
Eens
100%
Oneens
0%
Neutraal
0%
About The Author
angeliqueb

Leave a Response