Now Reading
RedSeats.nl
0

RedSeats.nl

by Redactieoktober 31, 2013

Je hebt ons gevonden. Maar eerlijk gezegd zijn we nog niet helemaal klaar voor je hoor. Maak je geen zorgen, achter de schermen zijn we hard aan het werk om de site tip top te maken zodat we gauw écht live kunnen gaan.

Wie zijn wij?

Wij zijn bloggers én filmliefhebbers en wij vonden dat het web nog één site mist. Deze dus….! Een website waar je terecht kunt voor filmrecensies en blogs over avonturen in en mét films.  Onze filmrecensies schrijven we niet alleen over de laatste Hollywood producten. Nee, wij bedienen de mens die een avondje film (of series) op de bank wil beleven, maar niet kan kiezen welk avontuur hij wil beleven. Films uit voorbije tijden, waarvan je op je dikke flatscreen (jahaaa) kunt genieten, zonder dat er voor, achter en naast je wordt gebeld, gelebberd en gekletst. Niet altijd het nieuwste, wel films die een leuke, goede of juist hele slechte avond beloven!

RedSeats?

In de bioscoop zal je mij niet vaak tegenkomen. Als ik me wil ergeren kijk ik wel naar Pauw & Witteman. Maar ik kan me nog vaag herinneren dat de bioscoopstoelen in mijn tijd in elk geval rood waren. RedSeats dus!

En jij…?

Kijk je ook vaak films? Kun jij recenseren met een knipoog? Waar wacht je dan op? Meld je aan als blogger. Stuur een mailtje naar redactie@redseats.nl – we horen graag van je!

What's your reaction?
Eens
0%
Oneens
0%
Neutraal
0%
About The Author
Redactie

Leave a Response